OVO JE SADRŽAJ PORUKE:Ubistvo kuma Goce Tržan najavljeno stravičnim riječima!

M. V. (66) iz Đurđeva, koji je kobnog 8. avgusta brutalno ubio Marija Trtića (28), kuma poznate pjevačice Goce Tržan, a potom i sam izvršio samoubistvo, prema navodima najavio je zločin dan ranije. Prema riječima izvora, M. V. je prethodnog dana 7. avgusta navodno poslao poruku na mobilni telefon Nikoli Trtiću, Mariovom ocu, koji se u tom datom trenutku nalazio na kraćem ljetovanju.

Udariću te gdje te za sad najviše boli – navodno je pisalo u poruci, ali nesrećni otac taj SMS nije bio bas shvatio kao neku vecu i ozbiljnu prijetnju.Još uvijek šokirani mještani Đurđeva ispričali su da se priča da je M. V. planirao ovo teže krvoproliće i da je Mario najvjerovatnije nastradao, jer je brutalni ubica želio da povrijedi samo njegovog oca.

Priča se da je M. V. dan prije nego što je ubio Marija, Nikoli poslao tu uznemirujuću poruku. Ovu prijetnju očigledno niko od Trtića nije bas mozda shvatio ozbiljno, pa je Mario ne sluteći šta mu se zapravo sprema, sutradan otišao kod M. V.. Nikola sigurno nije mogao da povjeruje da bi mu njegov prijatelj usmrtio dijete – kaže komšija.Međutim, nažalost, M.V. je navodno ne samo prijetio nego i svoje namjere je i ostvario.

ekskluziva.ba