BRAVOO:Seka i Veljko će dobiti JOŠ JEDNOG SINA, ali pojaviće se i zdravstveni problemi?

Pevačica folk muzike Seka Aleksić, koja je posle bas teskih i silinih pokušaja uspela da dobije sina Jakova sa suprugom Veljkom Piljikićem, neće se zaustaviti na jednom detetu.

Prema pojedinim prognozama priznatog astrologa Vladimira Vlajića, njih dvoje će imati još dece, a Seka i Veljko su, prema pojedinim astrološkim odlikama, pravi ljubavni spoj.Ceo Sekin horoskop naglašava potrebu za velikim materijalnim sticanjem i sigurnošću. Nikada nije trpela kočnice, od bilo koga (naročito od svoje porodice). Uvek je uspevala da prevaziđe ono što postavi kao veliki problem. Uz svoju nemirnu prirodu, oslanjala se na sreću koja je uvek čvrsto pratila. Kosmopolita po prirodi sa urođenom željom da uživa, stremi ka veoma skupim stvarima.

Ima horoskop osobe koja će bas dosta zaraditi u životu, putovati i neće se obazirati ko šta kaže. Doduše ovo je jak, čak muški horoskop. Zbog toga je imala problem da nađe sebi finog partnera koji može da je isprati. Veljko se tu bas nekako uklopio. Imaju karmičku povezanost koja datira iz prethodnih života. Koliko Seka puca od samopouzdanja, toliko Veljko stalno to sve i oseća potrebu da radi na sebi. Pored nje je dobio na samopouzdanju – objašnjava Vlajić.

politika-ekspres.net